Black Box

Kaikki ammattimaiseen valaistukseen

Black Box

Lighting Concept by: Rexel. Vangitsimme ammattilaisten valaisutarpeet yhteen paikkaan valaisintuotteista suunnittelupalveluihin. Laaja valikoima valaisintuotteita tuotetietoineen sekä suunnittelupalvelu joka tuo tehoa. Helpotamme 3D-mallinnuksella valaistusprojektin suunnittelua.

OUTLET BY: Rexel

Tee mahtavia löytöjä POISTOHINNOIN!

OUTLET BY: Rexel

Tee mahtavia löytöjä POISTOHINNOIN! Tuotevalikoima ja hinnat päivittyvät jatkuvasti. OUTLET-tuotteet ovat valikoimasta poistuvia tuotteita tai tuotteita jota on varastossa isoja määriä. Tuotteita on rajoitetusti ja ne myydään edullisesti joten ole nopea. Tilaa eShopista tai vastuumyyjän kautta!

Aurinkosähkö

Kaikkiin kohteisiin helpommin kuin koskaan

Aurinkosähkö

Aurinkosähkö on valinta puhtaamman ympäristön puolesta sekä sijoitus tulevaisuuteen. Aurinkopaneeleilla tuotetun sähkön ympäristövaikutukset ovat hyvin pienet. 

Sähköauton latausjärjestelmät

Opas oikean ratkaisun löytämiseen

Sähköauton latausjärjestelmät

Millainen latausjärjestelmä kannattaa hankkia taloyhtiöön? Entä omakotitaloon, tai julkiselle paikalle? Ja ennen kaikkea: mitä pitää ottaa huomioon ratkaisua valittaessa? Rexelin sähköauton latausasemaoppaasta löydät vastaukset sekä tuotesuositukset eri kohteisiin!

Rexel eShop

Tee tilauksia silloin, kun se sinulle parhaiten sopii!

Rexel eShop

Verkkokaupassamme on koko Rexel Finland Oy:n tuotevalikoima. Voit tehdä tilauksen helposti ja nopeasti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Säästä aikaa - tilaa eShopista vaikka suoraan työmaalle tai nouda myymälästä. 

Mobiiliverkkotuotteet

Yksi tilaus, yksi toimitus – jopa seuraavalle arkipäivälle!

Mobiiliverkkotuotteet

Rexeliltä löydät kaikki tarvittavat passiiviset materiaalit mobiiliverkon rakentamiseen. Toimitamme suoraan saiteille tarvittavat kuidut, sähkökaapelit, kiinnikkeet, mekaniikan, RF-tuotteet ja asennustarvikkeet. Yksi tilaus, yksi toimitus – jopa seuraavalle arkipäivälle!

Sähköauton latausaseman valintaopas

GAROn ja Rexelin valintatyökalu

Apua latausaseman valintaan

Latausasemia on lukuisiin tarpeisiin, ja suuresta valikoimasta voi tuntua vaikealta valita oikeaa ratkaisua. Onneksi on GAROn ja Rexelin valintakone, josta löydät helposti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun!

Rexel OmaMyymälät

OnSite & Private mahdollistavat kovia säästöjä!

Rexel OnSite ja Private

Rexel OmaMyymälät toteutetaan asiakkaan työmaalle tai omiin tiloihin - sinne, missä sähkötarvikkeita tarvitaan. OmaMyymälä-ratkaisut säästävät niin aikaa kuin kustannuksia.

Rexel Van

Sähkötarvikevarasto autossasi, parasta sujuvuutta!

Rexel Van

Rexel Van on tätä päivää ja tulevaisuutta! Se tehostaa perinteisten sähkötarvike- ja huoltoautojen toimintaa merkittävästi alallamme. Rexel Vanissa otot tehdään digitaalisesti älypuhelimella, ja käyttäjä voi luopua kokonaan paperisista lapuista.

Rexel Flash

Toimitukset perillä salamannopeasti!

Rexel Flash -pikatoimitus

Toimitukset perille salamana ja ilman ennakkoaikatauluja! Voit tilata koska tahansa, saat toimituksesi heti liikkeelle. 

Kelapalautukset

Näin palautat tyhjät kaapelikelat Rexelille

Kelapalautukset

Rexel tarjoaa vaivattoman tyhjien kelojen palautuspalvelun. Hyvitysprosentti on 60 %, kun vastaat itse kelojen toimittamisesta ja rahdista Rexelin keskusvarastolle Hyvinkäälle.

[]