Autokorjaamon valaistus

Case Delta Auto

Autokorjaamon valaistus – Case Delta Auto

Autokorjaamo vaatii valaistukselta paljon, sillä valotehon on oltava korkea, mutta sen tulee olla myös häikäisemätöntä ja tasaista. Lisäksi valaisimilta vaaditaan mm. lian ja pölyn kestävyyttä. Lue asiakastarinasta, miksi Delta Autolla päädyttiin juuri Hide-a-liten Liteline IP65-valaisimiin.

Laadukasta kaapelointia

Suomen Kuitutekniikka luottaa Gigamedian laadukkaisiin tuotteisiin

Laadukasta kaapelointia Gigamedian tuotteilla

Suomen Kuitutekniikka Oy veti Gigamedian kaapelit pohjoismaiden suurimpaan vanhainkotiin Koukkuniemeen. Lue, mitä mieltä asentajat ovat Gigamediasta ja miten vanhainkodin kaapelointi sujui.

Komponentit haastaviin olosuhteisiin

Case Makron

Kaivosteollisuuden tarpeisiin tarvitaan komponentteja, jotka kestävät haastaviakin olosuhteita. Lue Makronin ja Rexelin yhteistyöstä.

Kestävää käsityötä

Tommi Tuomi luottaa BizLinen tuoteperheeseen

Kestävää käsityötä

Urakkatahdissa kiinni pysyminen vaatii hyvät ja kestävät työvälineet, ja silloin myös oman käden jälkeä on ilo katsella vuosienkin päästä. Siksi Tommi Tuomi luottaa Bizlinen tuoteperheeseen.

Kirkko keskiajalta, valaistus digiajalta

Case Kemiön kirkko

Case Kemiön kirkko

Nylund Group uusi Kemiön kirkon valaistuksen, ja Rexel toimitti tuotteet projektiin. Lue lisää siitä, miten valaistus modernisoitiin tähän Museoviraston suojelukohteeseen.

Katuvalaistuksen A ja O

Case Pyhtään kunta

Katuvalaistuksen A ja O - Case Pyhtään kunta

Mitä katuvalaistuksen suunnittelussa tulee ottaa huomioon? Pyhtään kunnassa haettiin apua Rexelin Black Box -suunnittelutiimiltä, ja lopputuloksena on tehokas valaistus, joka on optimoitu jokaiselle tielle erikseen. Lue lisää asiakastarinasta!

Suuria investointeja Porin satamassa

Case Boliden

Porin satamaan nousee Bolidenin tuleva punnitus- ja näytteenottolaitos sekä massiivinen rikastevarasto. Laitosta toteuttava Mekeltek on luottanut projektissa Mekan asiantuntijoiden apuun sekä heidän laadukkaisiin, kotimaisiin tuotteisiinsa. Lue lisää asiakastarinasta!

Hyvin suunniteltu valaistus tuo iloa työpäivään

Perusvalaistus Rexelin tekemän valaistussuunnitelman mukaisesti

Hyvin suunniteltu valaistus tuo iloa työpäivään

Pirkkalassa sijaitsevalla, kehittyvälle teollisuusalueelle valmistui kesällä 2019 rakennus, jonka tiloihin sijoittuivat Trailcon, Grolls sekä Tiinan Kotiruoka. Tiloihin toteutettiin perusvalaistus Rexelin tekemän valaistussuunnitelman mukaisesti Greenlandin, Purson ja Tulsan led-valaisimilla.

Sähköllä HIFKin treeneihin

Jääkiekkoilija Jere Sallinen on mielellään mukana muutoksessa.

Sähköllä HIFKin treeneihin

Jääkiekkoilija Jere Sallinen on mielellään mukana muutoksessa. Nyt hän ajaa hybridiä ja suunnitelmissa on täyssähköauto ja oma latauspiste.

Tunnelmaa valaistuksella

Case Original Sokos Hotel Kimmel

Joensuulaisessa klassikkohotellissa toteutettiin laaja uudistus, ja Hide-a-lite tuotti valaistuksen, joka vastaa modernisoidun hotellin tarpeita.

Ylös, ulos ja valaistuille kuntoportaille

Rexel auttoi loihtimaan vanhasta ideasta uutta ja toimivaa

Ylös, ulos ja valaistuille kuntoportaille

Ulkoportaat ovat saaneet valtaisan suosion kuntoilijoiden keskuudessa. Rexel auttoi loihtimaan vanhasta ideasta uutta ja toimivaa. 

Asiakkaat vaativat yritykseltä vihreitä arvoja

Rexel toimitti 80 paneelin optimoidun järjestelmän

Asiakkaat vaativat yrityksiltä vihreitä arvoja

Rexel toimitti Plexijalosteen katolle 80 paneelin optimoidun järjestelmän. Rexel vastaa asiakkaiden tarpeisiin kaikissa uusimmissakin aurinkosähköjärjestelmissä. 

[]